Geniet een Goede Gezondheid Voor Werk en Leven

Energieke persoonAls je verliest jezelf in een belang dat je liefde, je jezelf vinden. Wanneer u genieten van uw werk, thuis, of spelen belangen zo intens dat je vergeet je problemen, waar je bent, en wat er om u heen, die u tot leven komen als een persoon. Remmingen vallen weg, zelfvertrouwen, gevoel van eigenwaarde en gevoel van eigenwaarde stijgen, vol enthousiasme en creativiteit vrij. We vaak spreken van een ‘state of flow’. Dit gevoel stopt niet bij het einde van de ervaring. Het genereert een positief domino-effect door alles wat we doen, lang na de ervaring heeft afgesloten.

De duurzame voordelen voor de gezondheid van dergelijke ervaringen niet langer genegeerd kan worden in het bedrijfsleven, publiek, of de persoonlijke gezondheid van de beleidslijnen en praktijken. Mensen zijn positief gericht op het vinden en het nastreven van de manieren om gezond te blijven, om te kunnen genieten van het werk, het leven en genieten van het vooruitzicht van het leven goed in hun 80’s en daarbuiten.

Een goede gezondheid – zoals het leven – wordt versterkt door proactief te accentueren en voortbouwend op de positieve.

Genot is

o een leven-het uitbreiden van ervaring.

o een ervaring individueel gemaakt door elke persoon op hun eigen unieke manier voor hun persoonlijke voordelen.

o een drie-fase-ervaring – het plannen, doen en reflecteren. Denk na over uw afgelopen vakantie.

o Dieper dan de lol of plezier, de twee laatste zijn automatische reacties te genieten

o onmisbaar in elk programma om het risico van ziek worden.

o mensen Helpt om niet alleen een goed gevoel, maar om zich goed te voelen over zichzelf – een gevoel dat het goed blijft buiten de ervaring genoten, die ieder een deel van een persoon in het dagelijkse leven, soms voor het leven

o Is het een natuurlijke vorm van stress management – de ‘vlucht’ deel van de ‘vecht en vlucht’ – syndroom.

Onze opvattingen en idealen van wat een goede gezondheid betekent, is gewijzigd. 21e eeuw mensen zijn nu het herkennen van gezondheid veel complexer dan alleen de fysieke gezondheid. We zijn ons meer bewust van de noodzaak voor geluid, mentale, emotionele en spirituele gezondheid. Voor volwassen mensen, het verlangen om de geest actief en alert is minstens zo belangrijk – en soms meer – als fysieke mobiliteit. Deze complexiteit wordt nog versterkt door het effect op de gezondheid van de verhoogde stress, druk en snelle veranderingen in ons dagelijks leven en werk.

We zijn waarschijnlijk veel langer te leven dan de voorgaande generaties. De leeftijd van 60 jaar is nu van middelbare leeftijd en mensen blijven wonen zeer productief leven in hun 80’s en daarbuiten. De twee belangrijkste problemen van mensen met plannen voor het pensioen zijn:

o het hebben van voldoende geld om te genieten van een lang leven, en

o de mogelijkheid om te verblijven voldoende gezond in geest, lichaam en geest in staat zijn om het maximaliseren van hun levensstijl, tot aan het einde.

Niemand toegeeft oud deze dagen. De maatschappij kan de vergrijzing, maar mensen willen er jong en gezond blijven. Oudere mensen vertonen vaak een betere gezondheid dan de veel jongere mensen. Looptijd brengt een diepere waardering van de ware geneugten van het leven te verrijken. Deze visie biedt een sterke basis voor een stabiele goede gezondheid.

De genezende kracht van de lach en het plezier is bekend geworden door de film “Patch Adams” gebaseerd op het werk van Dr. Patch Adams in de oprichting van de Gesundheit Institute in de verenigde staten. Zijn werk – en de film – heeft veel gedaan om de link te versterken tussen plezier en een goede gezondheid. Maar ook de film benadrukt de noodzaak om het overwinnen van de houding door de training ziekenhuis raad van bestuur, die zich zo sterk hebben verzet tegen het werk van Dr. Adams, omdat het, in hun ogen, de gezondheidszorg is een zaak van leven en dood waarin plezier en genot had geen plaats.

Gezondheid is uitgegroeid tot een grote factor in de impact die de vergrijzing heeft op de werknemers, in het bijzonder te maken met:

  •  de beschikbaarheid van geschoolde mensen in de beroepsbevolking
  •  het aantrekken en behouden van goed personeel
  •  her-denken van de voordelen van het in dienst nemen en behouden van volwassen medewerkers en de vorige voorkeur om de tewerkstelling van jongere werknemers.

We moeten zorgen dat oudere mensen gezond in elke zin van het woord als we willen blijven op de arbeidsmarkt voor zo lang mogelijk. Mensen zijn vandaag de dag minder geneigd zijn om met pensioen te gaan en meer geneigd zijn om nog enige vorm van betrokkenheid bij het werk. Het verschil is dat ze graag werken op hun eigen voorwaarden. Hun grote rekeningen in het leven zijn grotendeels wordt betaald. Nu zijn hun financiële behoeften zijn voornamelijk ter ondersteuning van het dagelijks leven, reizen en het nastreven van aangename belangen. Werken helpt het betalen van rekeningen maar het houdt de geest, het lichaam en de geest gezond.

De kwestie van de balans tussen werk en privé – ik geef de voorkeur om te spreken van werken en leven in harmonie – is ook hier van groot belang. Dit probleem gaat verder dan de veelbesproken problemen van de kinderopvang en de eldercare, echter belangrijk ze zijn. De bredere, gender-neutrale, probleem is de geestelijke gezondheid van de werknemers toenemende blootstelling aan langdurige overmatige stress, spanning en opgelegde verandering. Deze gezondheidsproblemen zijn verraderlijke en vaak onopgemerkt totdat ‘de levensstijl scheuren’. Er is veel gemeenschappelijks tussen de begrippen ‘workaholic-isme’ en alcoholisme.

Mensen willen het ‘moe’ van het pensioen.

gepensioneerden

Pensioen is niet langer een kwestie van ‘stoppen met werken en beginnen te sterven’. Het is nu meer als een cliënt zet het aan mij, “wat is er voor het dessert? Ik ben klaar met het hoofdgerecht en ik ben nog steeds honger!” Zulke mensen wilt doorgaan met het hebben van een actieve betrokkenheid in de samenleving – bij voorkeur betaald – maar op hun eigen voorwaarden in plaats van werkgever van de voorwaarden. Totale gezondheid is een kritische factor in dit probleem.

Een groeiend gezondheidsprobleem hier is wat genoemd wordt de Gepensioneerde Man-Syndroom – de man (meestal) die heeft verlaten, en zich met geen belangen na te streven. Hij ontwikkelt een “me too” – houding proberen te worden betrokken bij de belangen van zijn echtgenote of partner. Soms heeft hij neemt de rol van een efficiency expert, adviseren van zijn partner, hoe beter uitvoeren van het huis. Als onopgeloste snel, sterk emotionele problemen kunnen ontstaan, wat kan leiden tot echtscheiding of zelfs de dood.

De Gepensioneerde Man syndroom wijst op het feit dat de voorbereidingen voor een gezond pensioen moet worden in plaats lang voordat het evenement. Dit opent een ander perspectief op de waarde van de plezierige belangen als een middel van het stimuleren, ontwikkelen en onderhouden van een goede gezondheid. http://gezondheidsoverwinning.info

De toekomst is aan de jeugd. Veel van deze discussie heeft behandeld met volwassen mensen. Echter, de antwoorden voor een gezonde lange termijn de gezondheid de gezondheid van het beleid en de praktijken liggen in de opvoeding van de jeugd. Denk na over de dramatische groei van de typische kind in de eerste vijf jaar van het leven – vanaf de geboorte te starten school op de leeftijd van 5, met het grootste deel van de basis essentiële sociale vaardigheden. Maar in die paar jaar dat ze deed weinig meer dan eten, slapen en genieten van het leven door te spelen. Kinderen leven voor het moment, ze wil alles proberen, het maakt niet uit of ze zijn er goed in.

We kunnen veel leren van kinderen in de ontwikkeling van gewoonten herkennen en het maximaliseren van het belang en het leven-verrijkende waarde van plezier, creativiteit en spontaniteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *