Geheime Tips om op Natuurlijke wijze te Produceren Collageen

Als je online voor elke lengte van de tijd die u hebt waarschijnlijk gezien de explosie van het collageen vervangende therapieën.

Mensen beginnen meer onderzoek naar het hoe en waarom van de huid leeftijden. Wat ze begrijpen is hoe veel collageen speelt in het verouderingsproces van onze huid.

Wat ik ben gaan kijken naar enkele van de therapieën om bewust te zijn van, zodat je niet verspillen van uw geld op hypey producten die niet de gewenste resultaten opleveren die worden beloofd door deze cosmetische reuzen.

Laten we in het kort informatie over collageen vervanging van de procedures met de meest beroemde procedure de collageen injectie.

De voordelen van collageen injectie is de effectiviteit van de procedure.

Collageen injecties

Als u saggy de huid collageen injectie bedrijf dat sagginess. De andere positief is de snelheid van de resultaten, want u ziet de resultaten vrijwel onmiddellijk.

De negatieve kant aan collageen injecties zou kosten aan de top van de lijst. Deze procedures kunnen erg duur zijn. Er is ook de mogelijkheid van het missen van het werk als u herstellen van de operatie.

Een ander negatief kan worden van de pijn in verband met de procedure, omdat er sommige onderliggende pijn en pijn rond de behandelde gebieden. De laatste negatief zou worden het collageen vervanging zelf, want je doet het gewoon dat het tijdelijk vervangen van het collageen dat verloren is gegaan. Wat dit betekent is dat uiteindelijk het collageen wordt geabsorbeerd terug in de huid, wat betekent dat u meer nodig procedures.

Een scherp contrast met deze zou kiezen om op natuurlijke wijze te produceren collageen.

Er zijn een aantal valkuilen bewust te zijn van, omdat er een slang olie verkoper klaar om uw geld te nemen. Ze zijn het bevorderen van deze anti-aging huidverzorging producten, kondigt de collageen het belangrijkste bestanddeel.

Nu ze noemen het collageen in de ingrediënten, omdat zij profiteren van de onwetendheid van de consument. Ze weten dat de gemiddelde verbruiken zullen denken, hey, als ik het nodig meer collageen, ik moet voor het gebruik van een crème met collageen in de ingrediënten.

Dit is een misvatting, collageen kan niet en zal niet werken dan topisch toegepast op de huid. Dat betekent dat je het kopen van producten die zijn waardeloos, geen kwestie hoe hard je ook probeert in te wrijven dit collageen crème in je huid.

De reden dat deze huid crème met collageen is waardeloos bezig met wetenschap, simpel gezegd, het collageen eiwit is te groot om door te dringen in je huid.

Zie je op natuurlijke wijze produceren collageen, zal je nodig hebt om wat onderzoek te doen op basis van natuurlijke ingrediënten die zijn getest en bewezen om op natuurlijke wijze te stimuleren om ons lichaam de eigen productie van collageen.

Gelukkig is er een stof die ze hebben gevonden in Nieuw-Zeeland afgeleid van schapenwol. Dat klinkt misschien een beetje bizar, maar de stof keratine, wat een eiwit gevonden uitvoerig door de menselijke huid en speelt een belangrijke rol.

Deze Nieuw-Zeelandse bedrijf een pionier in een proces waar deze keratine kan worden gemakkelijk geabsorbeerd in de huid.

Er is klinisch bewezen resultaten die al bereikt zijn door menselijke vrijwilligers met behulp van deze stof genaamd Cynergy TK die ze vonden de volgende gegevens:

Resultaten bleek dat meer dan een 14% verbetering in het behoud van vocht in de huid in slechts 18 dagen. Plus meer dan 42% verbetering van de elasticiteit van de huid over die 18 dagen.

Deze vrijwilligers bleek dat verhoogt de productie van collageen en elastine. De betekenis van het Cynergy TK geholpen deze vrijwilligers natuurlijk produceren van collageen.

Ze liet tot 160% van de productie van nieuwe huidcellen, wat betekent dat ze eigenlijk gemaakt van nieuwe huidcellen.

Dit zijn ongelooflijke resultaten van Cynergy TK is een stof die u waarschijnlijk nog nooit van gehoord en voor diverse reden, zoals het feit dat de grote cosmetische bedrijven hebben geïnvesteerd grote sommen geld in zowel product en advertenties spelen consument angsten en hoop je nooit te weten komen, hun is een natuurlijke oplossing.

Een andere reden kan nooit hebben gehoord van Cynergy TK, is het simpele feit dat bedrijven als de één in Nieuw-Zeeland gewoon niet de grote begroting als de VS Cosmetica giganten doen om het informeren van de consument. Ze hopen dat door het produceren van een effectieve natuurlijke oplossing om veroudering van de huid die het woord van mond zal dragen hun boodschap.

Geen kwestie wat de reden u hebt nu de kennis en het begrip van effectieve manieren om op natuurlijke wijze te produceren collageen. Vind meer van deze natuurlijke stoffen die het stimuleren van de lichaamseigen productie van collageen en elastine, je kan hebben om te graven een beetje moeilijker, maar de vondsten zal de moeite waard uw inspanning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *